ALT BLOMSTRER PÅ FARMEN ...

Tam Tam @ The Farm ligger idyllisk til i de dype skoger i Aurskog/Høland - nær tettstedet Hemnes. Herfra drives reklamebyrået samtidig som det klekkes ut idéer til events, festivaler og konserter med en egen gruppe musikere og kunstnere i "stallen". Vi arrangerer også kurs, konferanser, kickoffs og firmafester.

På Farmen har vi også et topp moderne platestudio i en ombygd stall, med en av norges dyktigste lydmenn bak spakene. Det er både leiligheter og trivelige rom tilgjengelig for musikere som vil jobbe med et prosjekt over flere dager. Gjennom vårt Management kan musikere få profesjonell hjelp til profilering, foto, platecover, webside, sosiale medier og generell markedsføring/lansering.

NØKKELPERSONER

Kari Meyer

Daglig leder

Med over 30 års erfaring fra ulike reklamebyråer i Oslo og Tønsberg, har Kari arbeidet som mediarådgiver, tekstforfatter, prosjektleder, konsulent og daglig leder. Hun har erfaring fra en rekke ulike bransjer, både i inn- og utland; som bokhandel, ferdighus, helsekost, dagligvare, industri, mote og eiendom – for å nevne noen. Kari er også informasjonsansvarlig for Levende Klassisk og daglig leder av TELLFORTELL festivalen.

 

KONTAKT KARI DIREKTE:

kari@tamtam.no

908 49 441

Magne Hellesjø

Studio manager

Magne har mange års musikk-erfaring, både som låtskriver, gitarist og trommeslager. Han har også jobbet med produksjon av en rekke album - både for norske og utenlandske artister.

 

KONTAKT MAGNE DIREKTE:

magne@farmstudio.no

996 41 362

© 2014

Tam Tam @ The Farm AS

Svensrudveien 50

1970 Hemnes

Norway

Tel.: +47 908 49 441

google-site-verification: googleac81d71702d07ce6.html