DEN RIKTIGE MUSIKKEN SKAL FÅ DEG TIL Å GLEMME ALT

- ELLER HUSKE ALT...

Tam Tam formidler kontakt med dyktige artister og kunstnere innenfor flere ulike musikksjangre og kunstformer. Nedenfor ser du noen av dem. Vi har også et utstrakt kontaktnett, så trenger du artister eller foredragsholdere til et event eller arrangement, kan du gjerne ta en prat med oss først. 

THE BILLS
Foto Terje Johansen Metaworks
ÅKERLAND
Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting.Med sin lyse og ærlige stemme bringer Elin inn en nærhet i låtene som gir deg følelsen av å ha henne rett ved siden av deg. Sammen med et varmt og lyttende gitar- og bassp
BENEDICTE MAURSETH
Benedicte Maurseth er en norsk folkemusiker, komponist og forfatter. Hun begynte å spille hardingfele da hun var åtte år og har tradisjonell musikk fra Hardanger som spesialitet. Hun har turnert i Norge og internasjonalt, og har gitt ut flere album på Grappa og ECM.
HAVARD
For mange minner stemmen til Havard om Leonard Cohens. Andre trekker paralleller til
Tom Waits - ja, til og med til Johnny Cash.
Men mest av alt er Havards stemme hans egen og han synger sine ærlige, såre og likevel kraftfulle sanger rett fra hjertet.
LOMMEDALEN ANTIRUST
Lommedalen Antirust spiller country/viser/bluegrassmusikk med norske tekster. Bandet består av Jan Erik Stokke (banjo, mandolin mm), Tone Stojka (dobro), Helge Bock (gitar) og Kjetil Moberg (bass).
Navnet Lommedalen Antirust ble til en sen kveld rett før den første spillejobben. "Lommedalen" var nærliggende fordi øvingslokalet var der. "Antirust" kan du for eksempel tolke som et middel til ikke å ruste fast.
HJEMKLANG
HJEMKLANG er synonymt med Renate Lade og Jarl Edward Schauerud. En folk rock og bluegrass inspirert duo med nære og dialektsterke tekster.
MIKE BECK
Ramblin 'Jack Elliot har sagt om Mike:
"Mike Becks gitarstrenger adlyder den mest fjærlette berøring fra fingrene hans."
THE EXPATS
Norges eneste, ekte amerikanske Americana-band er satt sammen av Bill Booth, Bill Troiani, Jeff Wasserman og Paul Kirby.
THE HILL BILL'S
The Hill Bill´s er et ekte, amerikansk countryband med Bill Booth og Bill Troiani i spissen.
Bill og Bill setter sammen et komplett countryband med håndplukkede musikere fra øverste hylle, til skreddersydde konserter for større og mindre arrangementer og eventer.
JEFF WASSERMAN
Jeff er en amerikansk musiker og låtskriver fra New York, men bosatt i Norge siden 1983.
Han ble nominert til Spellemannprisen for debutalbumet Gone at Last og har jobbet med en rekke kjente, skandinaviske artister.
VILLGRESS
Rifftungt, hardt og melodiøst fra erfarne rockere!
CHARLIE PIERCE
Ærlig og ekte musiker fra Austin, Texas spiller hjerteskjærende ballader og heftige boogiewoogie riff...
JON NAPIER
Dyktig singer/songwriter fra Austin, Texas med en oppsiktsvekkende vakker stemme....
TESSY LOU & THE SHOTGUN STARS
Tessy Lou & The Shotgun Stars kommer fra Austin i Texas og spiller både tradisjonell og moderne countrymusikk av svært høy kvalitet. De spiller ukentlig på legendariske The Podies rett utenfor Austin. Bandet besøker Norge hver sommer og spiller på mange festivaler, klubber og utesteder.
Se mer

© 2014

Tam Tam @ The Farm AS

Svensrudveien 50

1970 Hemnes

Norway

Tel.: +47 908 49 441

google-site-verification: googleac81d71702d07ce6.html