top of page

PÅ FARMEN KAN DU SAMLE DINE ANSATTE TIL KICKOFF, TEAMBUILDING, STRATEGISKE PLANLEGGINGSMØTER - ELLER BARE LEK OG MORO SOM SKAPER SAMHØRIGHET OG FELLESSKAP

 

Vi innlosjerer dere på idylliske Farmen og setter sammen et program som passer for din ønsker og behov. Vi har et utstrakt kontaktnett som bidrar til at dere får en uforglemmelig opplevelse. Nedenfor kan du se noen eksempler på hva vi kan tilby dere.

Grafisk design/tema
  • Navn og logo/grafisk profil til arrangementet/eventet

  • Invitasjon til deltagere (feks. pose, eske, boks eller lignende)

  • Tilrettelegging i sosiale medier og for epost-utsendelser

  • Velkomstpakke (program, relevante effekter til det som skal skje)

  • Eventuelle andre effekter (t-skjorter, buttons, musematter, kopper, caps etc. etc.)

  • Avskjedsgave/forundringspose (CD, DVD, minnebrikke etc.)

Maleworkshop

Prestasjonsangst og indre sperrer fjernes slik at dette blir en leken samlingsstund hvor deltagerne virkelig føler at de skaper noe uventet bra. Alle KAN male med våre teknikker selv om de aldri har tatt i en pensel før ... Workshop'en tilpasses dere i innhold, tema og tidsperspektiv og kan gjennomføres ved at man maler en-og-en på eget lerret eller flere sammen - omsorgsfullt tilrettelagt og inspirert av en anerkjent kunstner.

Underholdning

Musiker(e)

Forfatteropplesning

Gitarspill rundt bålet

Allsang

Dans på låven                         etc. etc.

Inspirasjonsshow og motiverende foredrag

Gjennom våre foredragsholdere og kurs lar vi deg og dine ansatte oppdage dere selv på en ny måte. Dere vil kunne takle motgang og prøvelser bedre, bidra mer til omgivelsene både på jobben, hjemme og blant venner – og få mer tilbake.

Dere vil få noen nye tanker som vil skape nye følelser i dere, som vil føre til andre og bedre handlinger – ja, til et bedre liv.

 

Plateinnspilling i  profesjonelt studio

La dine ansatta skinne og skape noe virkelig flott sammen.

I Farm Studio kan dere spille inn egenkomponert musikk eller legge egen tekst på kjente sanger. Dere blir guidet underveis og vi sørger for at alle blir med og får bidra utifra sine forutsetninger og resursser. Vi kan også arrangere tekstforfatterkurs dersom dere ønsker sterkere fokus på denne delen av musikkproduksjonen,

Det dere spiller inn kan produseres og designes i eget CD-cover.

Mat og Drikke

Utendørs grilling (hele dyr)

Vinkurs med smaking

Soppkurs med innlagt tur

Rawfood-kurs

Fisketurer                             etc. etc.

bottom of page